Vodičani s nestrpljenjem iščekuju premijeru nove predstave ‘Dvoje’

Predstava ‘Dvoje’ Dramske amaterske družine Pučkog otvorenog učilišta Vodice premijerno će biti prikazana večeras u 20 sati u vodičkom Kulturnom centru, a ulaz će biti besplatan.

Monodramu za dva lika režirao je Zdravko Todorović, prema drami Tene Štivičić ‘Nemreš pobjeć od nedjelje’, a glume Anđela Fržop i Grgo Birin.

– Ona je dugo čekala tramvaj te večeri. A padala je kiša… Naišao je on s kišobranom, otpratio ju je doma i tako spasio… Počeli su živjeti zajedno, u ljubavi, sretno, kao jedno, sve dok se nisu udvojili i pretvorili u paralelne svjetove, u dva toka svijesti koja vode u suprotne priče…Jer on, flegmatičan, nije se lako uzbuđivao, ravnodušno je furao po svom. Zašto ona priziva apokalipsu i čemu strah od sutra? Nema sutra, ljubavi! Postoji samo danas! I jedne nedjelje kad je bila posebno nedjeljna, cvilidretasta, očajna i nepodnošljiva, otišao je po cigarete i nije se vratio… Ali ubrzo su se, umorni od slobode, oboje morali spašavati. Jer mu je falila, jer ga je trebala! Vratio joj se noću – kratki je opis predstave koju vodička publika s nestrpljenjem iščekuje.

(FOTO: InfoVodice)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.