Vodičani se udružuju kako bi napravili iskorak u kvaliteti turističke ponude

InfoVodice

Turistička zajednica Grada Vodica u suradnji s IQM timom od lipnja 2018. godine provodi projekt Integralnog upravljanja kvalitetom destinacije – IQM Destination Vodice. U ovom tjednu održane su koordinacije za svaku pojedinačnu skupinu dionika u turizmu Vodica na kojima su sudjelovali predstavnici turističkih agencija, hotelijeri, restorateri i predstavnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarastava te predstavnici kampova, wellnessa, turističkih agencija, izletnika i zdravstvenog turizma.

IQM tim – direktorica Turisičke zajednice Grada Vodica, Anita Franin Pečarica, Đurđica Šimičić i Anamarija Cicarelli autorice projekta, Pero Matić, konsultant projekta IQM Destination u segmentu hotelijerstva, predstavili su analizu dosadašnjih aktivnosti  i tijek IQM Destination Vodice projekta, rezultate istraživanja provedenih prošle i ove godine, te aktivnosti za sljedeće razdoblje.

koordinacija prvi dan-9

Predstavljena je i nova IQM Destination Vodice programska brošura ‘Doživi Vodice’ koja je obuhvatila 42 programa, a odgovara na pitanja što raditi u Vodicama tijekom godine – posebno i izvansezonskom razdoblju.

Naglasak u projektu IQM Destination Vodice je na implementaciji lokalnih namirnica, mjerenju kvalitete, umrežavanju i poticanju na izvrsnost.

Cilj IQM Destionation projekta je iskoristiti potencijal destinacije u sinergiji destinacijskih dionika, poticanje na izvrsnost, podizanje kvalitete, međusobno umrežavanje sistemom preporuka, čime se utječe na iskorak kvalitete cijele destinacije. Takvom međusobnom sinergijom želimo postići produženje sezone, podizanje vrijednosti i prihoda i na koncu zadovoljnog gosta i stanovnika grada Vodica.

Do sada se više od 100 objekta u Vodicama uključilo u projekt, a poziv je i dalje otvoren za sve partnere koji žele pridonijeti destinacijskom uspjehu.

koordinacija prvi dan-8 koordinacija prvi dan-10 koordinacija prvi dan-12

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.