Solidarnost na djelu

Vodičani u dva dana prikupili 150 kilograma hrane kako bi pomogli onima kojima je najpotrebnije

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice započelo je 47. Akciju Solidarnost na djelu prikupljanjem donacija za one kojima je to najpotrebnije. U prva dva dana akcije građani su donirali 3.171,60 kuna, 150 kilograma hrane i 30 kilograma higijene.

Akcija prikupljanja donacija traje cijeli mjesec, a provodi se kroz Osnovne škole u Vodicama i Čisti Velikoj. Građani koji imaju namjeru donirati hranu i higijenu, a to nisu bili u mogućnosti ovih dana to mogu učiniti u Hipermarketu Djelo u Vodicama u kojem je postavljena  košara za donacije Crvenog križa Vodice ili  mogu posjetiti prostorije Gradskog društva Crvenog  križa Vodice  i priključiti se.

– Ovim putem najiskrenije se zahvaljujemo svim građanima koji su svojim donacijama podržali ovu vrijednu akciju Hrvatskog Crvenog križa, koja se provodi već 47. put s ciljem pomaganja ljudima u potrebi.  Zahvaljujemo se i vrijednim volonterkama Marti Kendeš, Katarini Marić i Mariji Birin koje su izdvojile vremena za pomoć korisnicima našeg društva – poručili su iz Crvenog križa Vodice.

Sva prikupljena financijska i materijalna sredstva namijenjena su za korisnike Crvenog križa Vodice.

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija Solidarnost na djelu samo je jedna od akcija kojom se želi podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima , pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.