Vodičani, upišite svoje mališane u pedijatrijsku ambulantu inače će se ista ugasiti

Grad Vodice upućuje apel roditeljima male djece da upišu svoje mališane u vodičku pedijatrijsku ambulantu kako ne bi došlo do njezina gašenja.

-Nakon upornog zalaganja Grada Vodica, početkom 2012. godine, uređena je i opremljena pedijatrijska ambulanta na katu vodičke zdravstvene stanice u kojoj je svoju ordinaciju otvorila pedijatrica Dunja Radetić. Ordinacija je otvorena svakim radnim danom i brine se o dječjem zdravlju od rođenja do 14 godine života. Međutim, nakon gotovo tri godine rada, zbog nedovoljnog broja upisane djece, isplativost i otvorenost vodičke pedijatrijske ambulante je pod znakom upitnika. Naime, da bi bili zadovoljeni zakonom propisani uvjeti dr. med. Radetić trebala bi imati 715 upisanih mladih pacijenata, a ima ih 638 – navode iz Grada Vodica te pozivaju roditelji da u Dječjem vrtiću Tamaris i u Osnovnoj školi Vodice te u upravi Grada Vodica, podignu obrasce za upis svojih mališana kod pedijatra i tako spriječe zatvaranje pedijatrijske ambulante.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.