Zaljubljenici u motocikle bit će oduševljeni

Vodice dobivaju moto stazu, a osniva se i klub: ‘Cilj nam je maknuti ljude s polja i bijelih puteva’Foto: Infovodice

Zaljubljenici u motocikle bit će oduševljeni novom ponudom u Vodicama. Osniva se novi moto klub Krossi zahvaljujući kojem će njegovi članovi besplatno moći slobodno trenirati i uživati u ovom, pomalo adrenalinskom sportu. Dvoje mladih osnivača, Nino Kovačević i Ante Miletić već su napravili bazni prolog na tisuću četvornih metara, piše portal Infovodice.

–  Imamo puno toga u planu oko same staze. Tu gdje se nalaze hrpe zemlje radit će se prepreke po uzoru na country cross staze. Bit će to pravi mali trening centar za ovu vrstu sporta, priča  Nino Kovačević, građevinar koji će imati i svoj ‘ispušni ventil’.

Ciljevi kluba su da maknu ljude s polja i bijelih puteva, da se više ne ruše biciklističke staze.

–  Besplatno treniranje ustupit ćemo svakom članu. Teren ima ukupnih 5 i pol tisuća kvadratnih metara prolog, odnosno prepreke prostiru se na tisuću, a staza na cijelom ostatku. Nadamo se da ćemo na proljeće uspjeti organizirati trku koja će se bodovati za prvenstvo Hrvatske.

Cijeli članak pročitajte na portalu Infovodice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.