Vodice domaćin najvećeg godišnjeg okupljanja iznajmljivača

ilustracija

Četvrti po redu Regionalni forum obiteljskog smještaja (FOS) u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i suorganizatora Turističke zajednice Šibensko-kninske županije održati će se u srijedu 10. travnja, od 10 do 16 sati u Kongresnoj dvorani hotela Olympia u Vodicama.

 Forum obiteljskog smještaja tradicionalno je najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Panelom će se obuhvatiti niz institucionalnih tema zanimljivih i korisnih iznajmljivačima, poput promjena i novosti u zakonodavstvu. Bit će predstavljene jedinstvene kreditne linije za financiranje rada privatnih iznajmljivača i unapređenje kvalitete smještaja u domaćinstvu. Na dinamičan i interesantan način predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja projektom TZ Šibensko-kninske županije Like home, prenosi portal Infovodice.

Sudjelovanje na FOS-u je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta u dvorani organizator moli da svoj dolazak potvrdite popunjavanjem online prijavnice.

Kompletan program pogledajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.