VODICE: Održan sastanak sa predstavnicima turoperatora Sun Corporation

Danas popodne je u Maloj gradskoj vijećnici održan radni sastanak predstavnika Grada Vodice, TZ Vodice, Strikoman filma i predstavnika turoperatora Sun Corporation.

Cilj ovog sastanka je organiziranje događanja koja bi gostima Sun Corporationa boravak u Vodicama učinio što sadržajnijim a u isto vrijeme gosti bi bili upoznati sa kulturno – povijesnim vrijednostima našeg mjesta.

Kako je želja gostiju iz Norveške koji su trenutno u vodičkom hotelu Punta da se upoznaju sa Domovinskim ratom za njih će u petak biti organizirana projekcija dokumentarnog filma Šime Strikomana Vodice 91/92 u kongresnoj dvorani hotela Punta uz simultano prevođenje.

Iduću srijedu za njih će biti organiziran popodnevni kulturno zabavni program u kojem će gosti biti upoznati sa kratkom poviješću Vodica i Vodičkih žudija a KU Vodiške perlice, klapa Bunari i klapa Godimenti će im prirediti kulturni program. Zajedničko druženje će biti ovjekovječeno Milenijskom fotografijom.

Na kraju sastanka svi su izrazili obostrano zadovoljstvu s namjerom da se slična događanja organiziraju iduće godine u pred i posezoni.

Spomenimo i to da je Sun Corporation turoperator koji je do 2011. godine na područje Makarske dovodio veliki broj gostiju treće životne dobi iz skandinavskih zemalja. Od prošle godine za svoju bazu odabiru Vodice odnosno hotel Punta.

izvor:infovodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.