Vodice u iščekivanju brojnih koncerata, Ljetnih bakanalija i Ribarske večeri

Lipanjski ili srpanjski dani u Vodicama nikad nisu bili dosadni pa tako neće ni ovog ljeta. Posebno se to da vidjeti u programu koji Grad Vodice najavljuje za kraj šestog, odnosno početak sedmog mjeseca.

Kulturno – glazbena ponuda zadovoljit će svačije apetite što ne domaćih ljudi što one tuzemnih i/ili inozemnih posjetitelja.

Evo što se sprema:

28.lipnja – KONCERT – VODIČKA GLAZBA
Vodička glazba je svoj prvi nastup imala davne 1928. godine. Od tada orkestar neprekidno djeluje i osvaja brojne nagrade na glazbenim susretima. Svoje vrhunske glazbene izvedbe predstavit će nam u 21:00 h na Obali Vladimira Nazora.

02. srpnja  – LJETNE BAKANALIJE
U autentičnom okruženju arheološkog lokaliteta Velika Mrdakovica – Rimska cisterna održat će se ljetne bakanalije. Program ovogodišnjih bakanalija počinje u 19:00 sati i donosi: obilazak lokaliteta uz stručno vodstvo, radionice antičkih zanata i sajam antičkih proizvoda, starorimske gastronomske delicije, te glazbeno-scenski spektakl.

08.srpnja – KLAPSKE VEČERU SRIJEDOM – KLAPA GODIMENTI
Od druge srijede u srpnju ponovo možete uživati u “Klapskim večerima srijedom” koje TZ grada Vodica organizira već tradicionalno organizira. Prva srijeda rezervirana je za klapu “Godimenti” iz Vodica. Ova klapa sastavljena je od entuzijasta i zaljubljenika u glazbu koji prezentiraju jedan prirodniji i opušteniji način interpretacije zabavnih melodija. Njihov promenadni koncert počinje od 21:00 h na Obali Juričev Ive Cota.

10. srpnja – RIBARSKA VEČER
Tradicionalna Ribarska večer održat će se na Obali Vladimira Nazora od 20:00 sati. Dođite i uživajte u pečenim srdelama, školjkama na buzaru i domaćem vinu, a za vrhunsku zabavu pobrinut će se glazbeni gosti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.