Vodički Crveni križ prikupio 55 kilograma hrane za potrebite građane

Uspješno je provedena akcija Solidarnost na djelu u Vodicama u kojoj je Crveni križ Vodice kroz dva dana donacijama građana prikupio financijska i materijalna sredstva za potrebite građane.

– U dva dana prikupili smo 3.946 kuna, 55 kilograma hrane i 20 3.946,40 kuna, 55 kilograma hrane i 20 kilograma higijene. Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su donacijama podržali našu akciju. Posebno veliko hvala volonterima bez kojih akcija ne bi bila ovako uspješna i vidljiva, a to su Sanja Zrnić,Sabina Lasan, Karina Marić, Martina Tabula, Marija Birin, Ivana Lučić- Jozak, Franka Lipić, učiteljici Ivani Mikulandri i neumornim učenicama 7 A razreda OŠ Vodice Niki Brnardić i Sashi Ianachi Ćopić. Zahvaljujemo i Klubu darivatelja krvi koji nam je ustupio prostor za sortiranje donacija – kazali su u Crvenom križu Vodice.

solidarnost slika

Prikupljena financijska sredstva bit će uplaćena na izdvojeni račun Crvenog križa Vodice i služit će za kupnju hrane, higijene, školskih knjiga, pribora i slični potrepština, za korisnike društva hrana i higijena će biti sortirana i podjeljena starijimi korisnicima.

Akcija se provodi i u Osnovnim školama Vodice i Čista Velika putem bonova Crvenog križa.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.