Siniša Juričev Siki

Vodički pizza majstor bolovanje je umjetnički iskoristio – uzeo je gitaru i napisao pjesmuFoto: Infovodice

Vodički pizza majstor Siniša Juričev Siki za svoju dušu pjeva od malena, a danas ima autorskih pjesama za cijeli album. Prve note pisao je u Vodičkoj glazbi, a nedavno je javnosti predstavio svoju prvu pjesmu Zlarinska vala.

– Zlarinska vala je prva i nešto starija pjesma, a napisao sam ju ovog proljeća. Nastala je upravo tamo i na ulicama grada. Želja za pjevanjem je oduvijek u meni dok se za pisanjem pojavila nakon jedne nezgode pa bih mogao čak i reći da je dobro došla – priča ovaj 40-godišnji kantautor.

Pjevanjem se bavi još od malena, više onako za svoju dušu.

– Prvi ozbiljni angažman sam imao još za vrijeme srednje škole u lokalnom bendu zvanom Havaria, ali bez ijednog nastupa. Već nakon nekoliko proba bend se raspao.
Dok su za njega završili najsretniji dani života prošle su i godine do ponovnog angažmana.

– U prvoj klapi na mjesto prvog glasa došao sam tako da sam otpjevavši ‘Oj šibenska pismo mila’, naravno u originalnoj verziji, zadivio voditelja iste.

Stjecajem okolnosti nije ni to potrajalo i tako se evo opet nakon puno godina vraća u pohode na hrvatsku estradu kao autor teksta, glazbe i izvođač.

– Ove zime sam završio na meniskotomiji i tako sjedeći ugledao sam gitaru pa se sjetio da ja znam pisati i note, one iste note koje sam davno naučio u glazbenoj školi vodičke glazbe.

Imam još nekoliko pjesama koje bi volio snimiti, a ima ih dovoljno za cijeli album.

– Prije toga moram proraditi na vokalizi da mogu ljude dotaknuti i glasovnom, a ne samo tekstom. Drago mi je što ostavljam dojam umjetničke duše, ali to još treba dokazati. Želja mi je postati uspješan kantautor, a plan približiti se istom, otkrio je Siki za portal Infovodice gdje možete poslušati pjesmu.


Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.