Odlukom Vlade RH

Vodički vatrogasci dobili novu autocisternu

Javna vatrogasna postrojba Grada Vodica bogatija je za novu, višenamjensku autocisternu za vodu, zapremnine spremnike 7.000 litara.

– Vozilo je dodijeljeno Gradu Vodicama odlukom Vlade RH, Ministarstva gospodarstva, Ravnateljstva za robne zalihe na korištenje na četiri godine, s mogućnošću produljenja korištenja. Nakon iskazane potrebe od strane vatrogasaca, Grad Vodice je više godina za redom upućivao zahtjeve u Ministarstvo gospodarstva za potrebom za ovakvim vozilom, zbog sve većeg broja požara, te zbog prijevoza pitke vode domaćinstvima koji nemaju mogućnost spajanja na vodovodnu mrežu – priopćeno je iz JVP Grada Vodica.

Vodički vatrogasci zahvalili su se gradonačelnici Nelki Tomić i njezinim suradnicima koji su lobirali za cisternu, kao i Branki Juričev Martinčev, bivšoj gradonačelnici i saborskoj zastupnici koja je o potrebi vodičkih vatrogasaca informirala ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Darka Horvata.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.