Za 80 dana bit će gotova zadnja faza izgradnje vodičke plaže Vrulje

Radove treće faze uređenja plaže Vrulje u Vodicama, vrijedne 4,6 milijuna kuna, izvodit će jedini ponuditelj Kameni zid iz Drniša, koji je odabran iz trećeg pokušaja. S izvođačem radova potpisan je ugovor s rokom završetka 80 dana, prenosi portal InfoVodice.

Iz Grada Vodica saznajemo kako će u ovoj zadnjoj fazi radova mostovi na plaži biti obloženi drvenim gazištima, sve podne plohe bit će u keramici, a obodne površine bit će u kamenu, odnosno imat će kamene poklopnice. Uredit će se polukružni ulaz u bazen, konture će biti istaknute led svjetlećim trakama i postavljeni vodoskoci unutar bazena. Zamišljeno je da se bazen može koristiti i kao moderna pozornica za bilo kakva događanja u večernjim satima kako bi plaža živjela svih 24 sata.

Spomenimo, završetkom radova na plaži Vrulje Vodice će dobiti polivalentan obalni pojas, ugodno kupalište i sunčalište po danu i prostor za zabavu i opuštanje u večernjim satima. Dio plaže s pješčanicima zanimljiv je za obitelji s malom djecom, postoji posebno uređen pristup za osobe s invaliditetom, uređeno je podmorje za potrebe djece i sportova na moru, dio je rezerviran za odbojku na pijesku, izgrađen je bazena dovoljno velik za bavljenje svim plivačkim sportovima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.