Za Dan Grada Vodica ove godine nitko neće dobiti najviša priznanja

Vodice 3. svibnja obilježavaju blagdan svete Jeline, nebeske zaštitnice i Dan Grada, a tom prigodom, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, 2. svibnja, zaslužnim će pojedincima biti uručena priznanja Grada.

Najviša priznanja Vodica, Nagradu za životno djelo i Nagradu Grada Vodica, ove godine neće dobiti nitko, a prema odluci Gradskog vijeća bit će dodijeljeno šest Plaketa Grada Vodica. Posthumno su nagrađene Klara Roca,i Stoja Juričev Pipić,  za očuvanje tradicije i starih vodičkih običaja. Plakete će biti uručene i Antici Juričev Talijaš, za očuvanje tradicije i starih vodičkih običaja, don Ivanu Čolaku, za humanitarno i duhovno djelovanje u župi Vodice, Marku Juričev Martinčevu, za doprinos u kulturi i sportu, te očuvanju nematerijalne kulturne baštine i Darku Jukiću, za iznimnu humanost i davalaštvo krvi.

Program obilježavanja blagdana sv. Jeline i Dana Grada Vodica počinje već ove subote Alkom na biciklima i koncertom River Banda na Trgu doktora Franje Tuđmana i traje kroz cijeli svibanj.

plakat_dan_grada_2018-page-001

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.