Za dva dana počinje CMC festival: Donosimo popis izvođača

Dva dana su još ostala do početka CMC festivala u Vodicama. U petak događanja počinju u 11.00.h u hotelu “Punta” gdje će se održati zanimljiva panel-rasprava Hrvatske diskografske unije (HDU) na temu “Domaća (zabavna) glazba u medijskom prostoru”.

Novost ovogodišnjeg festivala su koncerti na Trgu dr. Franje Tuđmana (ispod kampanela). S početkom u 21.00.h u petak će tamo nastupiti klapa “Munita” a u subotu u isto vrijeme Ibrica Jusić.
Veliki stage na vodičkoj rivi u petak počinje s programom u 21.30. koncertom “Mejaša”, a nakon njih slijedi veliki koncert Dražena Zečića.
Mali stage se nalazi na trgu Hrvatskih mučenika. U petak s početkom  23.30.h počinje tradicionalna “Klapa vs tambura”. Nastupit će Kumpvi, Berny, Posegana i klapa Niko. U subotu na istom mjestu program počinje u 00.30.h koncertom Igora Delača i “Aura” benda.
Revijalni dio ovogodišnjeg CMC festivala kreće u 21.30 u subotu.
Nastupit će Amel Ćurić, Ante Cash, Begini, Bobo Knežević, Crvena jabuka i Klapa Puntamika, Danijela Martinović, Dražen Zečić, Emilija Kokić, Emina Arapović, E.T., Iva Ćurić, Ivan Zak, Ivana Kovač, Ivica Bago, Jasmin Stavros & Barabe, Kim Verson, Klapa Cambi Kaštel Kambelovac, Klapa Godimenti, Lana Jurčević, Lidija Bačić, Leteći odred, Magazin, Maja Šuput, Mejaši, Minea, Mladen Grdović i Klapa Intrade, Neda Ukraden, Nina Donelli, Nives Celzijus, Tonči & Madre Badessa i Željko Bebek.
Nakon toga koncert će održati Danijela Martinović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.