Za vikend zaronite s instruktorima u velikom bazenu u Vodicama, tamo vas čeka iznenađenje

U sklopu projekta ‘Pogled u plavo’ kojeg ovog vikenda organiziraju  Grad Vodice i Turistička zajednica grada Vodica u suradnji s Agencijom Promocija ronjenja građani će moći besplatno, probno zaroniti u montažnom 10- metarskom bazenu na vodičkoj rivi. Pod punom ronilačkom opremom moći će se zaroniti u subotu od 10 sati do pomoći te u nedjelju od 10 do 18 sati.

IMG_9263

Za sigurnost svih ronioca početnika brinut će se instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba te instruktori ronjenja Ronilačkog centra Vodice Dive.

Svi oni koji se odvaže zaroniti moći će razgledati i podvodnu izložbu hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića koja će biti postavljena na unutarnjim stranicama bazena.

Projekt Pogled u plavo i ovom manifestacijom u Vodicama nastavlja promociju ronjenja, sigurnosti u ronjenju te širenju svijesti o ljepotama hrvatskog podmorja, uz organizaciju i ekoloških događanja.

505A3981

Svrha projekta Pogled u plavo je promicanje ljepota hrvatskog podmorja, ronjenja i zaštite prirode, a osim toga promiče se i pozitivan stav prema sportu i tjelesnoj aktivnosti.

Osim besplatnih probnih ronjenja za građane, u nedjelju u 10 sati počet će ekološka akcija čišćenja Rive i Porta u suradnji Nemo-Adria Rescue Teama, Ronilačkog centra Vodice Dive kao i brojnih članova ŠRK Mali porat.

Cijela manifestacija se organizira pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

10.Mares

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.