‘Zagreb ima veliko srce, a ovi drugi su samo šačica Grinčeva koji su pokušali uništiti naš turnir i advent’

Taekwondo i Kickboxing klub Hrvatski branitelj dragovoljac Vodice objavom na Facebooku zahvalio je svima koji su im pružili podršku nakon događaja ove nedjelje kada im je u Zagrebu namjerno zapaljen kombi kojeg su posudili od Malonogometnog kluba ‘Heroji 2007’ za prijevoz na turnir u metropoli.

– Želio bih kazati da nismo niti smijemo biti ljuti na Zagreb i Zagrepčane. Jer kada bih zbrojio sve pozive ljudi, sve pozive sportskih saveza, građane koji su osobno dolazili do nas nudeći bilo koju pomoć te ispriku zbog postupaka koje oni nisu napravili, vidimo da Zagreb ima veliko srce, a ovi drugi su samo šačica ‘Grinčeva’ koji su samo pokušali uništit naš turnir i Advent u Zagrebu. Zato u svoje, i u ime kluba veliko hvala JVP Zagreb, Zagebački sportski savez, Hrvatskom kickboxing savez, Zagrebačkom holdingu, Hrvatski karate savez, Zagrebačkom kickboxing savezu,….. svim Zagrepčanima na pozivima i na ponuđenoj pomoć – poručio je na službenoj Facebook stranici vodičkog Kickboxing kluba predsjednik Toni Ivas.

Dodaju kako su se jučer vratili rutini, odradili prvi trening, i najavili povratak u Zagreb na novi turnir i sljedeći Croatia Open 2019.

– Ostaje nam još zadatak pomoći našem gradskom klubu MNK ‘Heroji 2007’ pronaći model za nabavu novog kombi vozila – zaključio je Ivas u objavi.

Novo vozilo za ‘Heroje’: Prijatelji Hajduka pokrenuli akciju za pomoć vodičkom klubu čiji je kombi zapaljen u Zagrebu

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.