Zbog buke vodičkoj ‘Operi’ skraćeno radno vrijeme

Zbog učestalih pritužbi građana i prijave podnesene Policijskoj upravi Vodice i Sanitarnoj inspekciji, gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev je ugostiteljskom objektu ‘Opera’ skratila radno vrijeme.

Naime, kako je predviđeno gradskom Odlukom o ugostiteljskoj djelatnosti ta se mjera primjenjuje u slučaju opetovanog narušavanja javnog reda i mira i preglasnog puštanja glazbe do kasno u noć i nakon dopuštenog radnog vremena. Kako se spomenuti ugostiteljski objekt nalazi na šetnici u blizini Hotela Punta i depadansi te Vile Radin, u rezidencijalnoj gradskoj zoni, prekomjerna glasnost je prouzročila nezadovoljstvo stanara i gostiju. Uzevši sve to u obzir, donesena je odluka kojom će ugostiteljski objekt ‘Opera’ sljedećih mjesec dana moći biti otvoren samo do ponoći, dakle dva sata kraće.

Podsjetimo, još sredinom srpnja četrdesetak nezadovoljnih građana koji žive na poluotoku Punta, potpisali su peticiju vezana je za problem buke koja dolazi iz caffe bara Opera. U toj su se peticiji žalili kako je glazba iz novog bara koji se nalazi u blizini hotela Kristina preglasna i na taj način dolaze u situaciju da im gosti odlaze, a ujedno im je ugroženo i zdravlje s obzirom na pretjeranu jačinu basa.

Foto: Info Vodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.