Zbog izgradnje kanalizacijske mreže privremena regulacija prometa u Vodicama

a potrebe izgradnje sustava javne odvodnje, na području naselja Vodice biti će uspostavljena privremena regulacija prometa. Projekt privremene regulacije prometa odnosi se na područje naselja Blata i šire područje poluotoka Punta.

Temeljem suglasnosti za privremenu prometnu regulaciju izdanu od strane policijske uprave Šibensko-kninske županije, kao i Rješenja izdanog od strane Grada Vodica, promet će se u navedenim područjima vršiti na slijedeći način:

Za područje poluotoka Punta privremena prometna regulacija uključuje ulice Ive Čaće, Žrtava Fašizma, fra Pija Fržopa i obala Vladimira Nazora u Vodicama i sastoji se od dvije faze:

prva faza projekta u razdoblju od 11.01. – 26.03.2016, za koje vrijeme će se radovi izvoditi u ulici fra Pija Fržopa (prilog 1)

ova faza podrazumijeva:

– zatvaranje ceste i zabrana prometa svih vozila, osim vozila gradilišta cijelom ulicom fra Pija Fržopa te dijelom obale Vladimira Nazora (parkiralište ispred stare škole do podiznog stupa),
– zabrana zaustavljanja u ulici Žrtava Fašizma.

Obilazni pravac:

Ulicom Žrtava Fašizma – Grgura Ninskog – Prvomajska ulica (okolo hotela Punta i prolazom iza stare škole)

– druga faza projekta u razdoblju od 29.03. – 15.06.2016. za koje vrijeme će se radovi vršiti u ulici Ive Čaće (prilog 2)

ova faza podrazumijeva:
– zatvaranje ceste i zabrana prometa svih vozila, osim vozila gradilišta ulicom Ive Čaće od raskrižja s ulicom Blata prema Plavoj plaži i ulicom Žrtava Fašizma od raskrižja s ulicom Ive Čaće do raskršća s ulicom fra Pija Fržopa odnosno skretanja za vrtić Tamaris.

Obilazni pravac:

Mijenja se smjer jednosmjerne regulacije u ulici Prvomajska, tako će vozači moći kroz Prvomajsku ulicu doći do obale (stare škole) i svoj put nastaviti Obalom Vladimira Nazora u smjeru centra odnosno poluotoka Punta prema izboru.

Za područje naselja Blata privremena prometna regulacija uključuje ulice Blata i Grgurev Ante Kukure u Vodicama i također se sastoji od dvije faze:

– prva faza projekta u razdoblju od 11.01.- 26.03.2016, za koje vrijeme će se radovi izvoditi u ulici Blata (prilog 3)

ova faza podrazumijeva:

– zatvaranje ceste i zabrana prometa svih vozila, osim vozila gradilišta ulicom Blata od raskrižja s ulicom Grgurev Ante Kukure do plaže.

– druga faza projekta u razdoblju od 29.03.2016 do 15.06.2016. za koje vrijeme će se radovi vršiti od ulice Grgurev Ante Kukure do uređaja za pročišćavanje otpadnih voda (prilog 4)

ova faza podrazumijeva:

– zatvaranje ceste i zabrana prometa svih vozila, osim vozila gradilišta i stanara dijelom ulice Grugrev Ante Kukure (odvojak koji vodi do uređaja za pročišćavanje otpadnih voda).

Obilazni pravac:

Obilazak zatvorene ceste je mogući kroz Seline (cestom prije staklenika).

IZVOR: Infovodice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.