Vodiške mažoretkinje po 10. put na Opatijskom karnevalu

U nedjelju, 16. veljače održan je po 18. put Dječji karnevalski korzo u Opatiji. Iako je po godinama postao punoljetan, u srcu i suštini održavanja je još uvijek dijete. Na povorci se moglo vidjet preko 2100 sudionika iz 34. grupe iz raznih dijelova Hrvatske, te goste iz Slovenije i Italije, od najmlađih do odraslih željnih maškaranog ludila. Među njima su bile i članice Udruge ‘Vodiške mažoretkinje’ koje su gošće Opatijskog karnevala po 10. put.

U Opatiju su u pratnji roditelja i trenerice Ines Rakić krenule Antonela Lucija Španja, Iris Juričev, Marija Skočić, Lucija Crljenakl, Anđela Kursar, Dorja Grubelić, Marinela Cvitan, Đina Juričev Martinčev, Marijeta Storić i Monika Hodak. Nakon odrađenog nastupa, zabavu su nastavile uz kratko druženje sa curama iz Opatijskih mažoretkinja čiji odnos je prešao u prijateljski.

-Ujedno, putovanje ne bi bilo moguće bez financijske potpore Grada Vodica i roditelja. Nadamo se da ćemo i dogodine u Opatiju bajnu. Vidimo se na maškarama u Vodicama. Pozdrav od Vodiških mažoret gusarica-kazale su Vodiške mažoretkinje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.