Novi način prikupljanja komunalnog otpada za područje Općine Ružić

Od prvog prosinca na snagu stupa novi način prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Ružić, a iz općinske uprave su izvijestili kako su sa ulica uklonjeni kontejneri od 1.100 litara i domaćinstvima su podijeljeni kućni spremnici od 80 i 120 litara.

Gradska čistoća Drniš praznit će spremnike četiri puta mjesečno. Građani su dužni u dane odvoza svoje spremnike izvesti na vidljivo mjesto u blizini svojih stambenih objekata. Građani do čijih kuća ne može pristupiti komunalno vozilo dužni su svoje spremnike izvesti na najbliže mjesto gdje vozilo može pristupiti jer im u protivnom spremnici neće biti ispražnjeni.

Raspored odvoza otpada po naseljima nalazi se u letku, a svi detalji na internetskoj stranici Općine Ružić.

Domaćinstva koja do sada nisu dobila svoje spremnike trebaju se u što skorijem roku obratiti drniškoj Čistoći gdje će ispuniti Izjavu o načinu prikupljanja miješanog komunalnog otpada nakon čega će im biti dostavljeni spremnici. Dodatne informacije građani mogu dobiti u Gradskoj čistoći Drniš na broj 886-161 i u Općini Ružić na broj 872-811.

obavijest-o-novom-nacinu-prikupljanja-komunal_482_0_565

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.