Općina Promina zaposlila je komunalnog redara

Općina Promina, nakon raspisanog javnog poziva, zaposlila je Zvonka Baru na mjesto komunalnog redara. Komunalni redar zadužen je za nadzor nad provedbom odluka o komunalnom redu, nerazvrstanim cestama, uređenju prometa, uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca te druge poslove vezane uz komunalno gospodarstvo kao i poslove propisane zakonima o građevinskoj inspekciji, o održivom gospodarenju otpadom te o prijevozu u cestovnom prometu.

– Problemi s kojima se susreće Općina Promina, a vjerujem i sve ostale općine, je prvenstveno nepropisno odlaganje otpada, zbrinjavanje napuštenih kućnih ljubimaca, držanje životinja i postupanje s njima, kao i nadziranje svih koncesijskih poslova kao što je održavanje nerazvrstanih cesta te održavanje rasvjete i zelenih površina – istaknula Josipa Drezga, viša pravna savjetnica Općine Promina te pozvala sve mještane na suradnju s komunalnim redarom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.