FOTO: Oštećeni prometni znakovi u Raslini

Već duže vrijeme prometni znakovi uz cestu koja vodi do naše Rasline stoje oštećeni, izgleda da su se našli ni krivi ni dužni na meti pojedinaca koji su svoje frustracije i komplekse odlučili izliječiti baš na njima.

Da li je moguće da se još uvijek pojedini ljudi kod nas ponašaju kao da su jučer izašli iz svojih špilja, da je li moguće da se neke stvari nikad neće promjeniti?

Žalosna je činjenica da svoju dragocjenu energiju i vrijeme trošimo na negativne stvari.

Kad bi svatko od nas samo jednom dnevno napravio nešto dobro, nešto korisno za sebe, nešto korisno za susjeda, za prijatelja, za našu Raslinu…zamislite to, zamislite kako bi sve drugačije izgledalo.

Bog nam je dao dar života, iskoristimo taj dar na najbolji mogući način.

Ne dopustite sami sebi da taj dar ne iskoristite maksimalno, vi ste dobili priliku, netko nije. Iskoristite tu priliku, izgradimo zajedno našu Raslinu, neka stvarno bude istinski biser na obali Prukljana.

Iz ovog teksta i iz ove fotografije, jedni neka se posrame a drugi neka izvuku pouku.

Život je dar, zar ga uistinu želiš proživjeti uništavajući nešto što je netko napravio da nam svima bude ljepše i bolje?

raslina

raslina1

Dragi prijatelji, čuvajmo našu Raslinu, ona zaslužuje puno više nego što joj mi trenutno dajemo, piše raslinahr.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.