PONOS ZATONA: Martina Ševerdija osvojila sedam medalja na Prvenstvu Hrvatske u plivanju

Prvenstvo Hrvatske u plivanju, koje je proteklog vikenda održano u Zagrebu, sa zanimanjem se, vjerujemo, pratilo i u Zatonu. Na njemu je, naime, kao članica Plivačkog kluba Šibenik nastupila i Zatonjanka Martina Ševerdija, a na koju, njezini sumještani mogu biti ponosni.

Martina se kući vratila s čak sedam odličja – dva zlatna, dva srebrna i tri brončana. Posebno vrijedna je ona osvojena u seniorskoj konkurenciji, u kojoj je uzela broncu na 200 mješovito. U mlađe seniorskoj kategoriji u istoj je disciplini zaslužila zlato, baš kao i u juniorskoj kategoriji. U disciplini 200 prsno okitila se juniorskim srebrom, odnosno mlađe seniorskom broncom, dok je na 50 prsno osvojila brončanu medalju u juniorskoj konkurenciji.

pk sibenik 4

Kako bi kazali u reklamama, ‘to nije sve’. Mlada je Zatonjanka, naime, s kolegicama iz kluba osvojila i seniorsko srebro u štafeti 4×200 slobodno.

Inače, kao što smo ranije izvijestili, plivačice i plivači Šibenika osvojili su čak 40 medalja na državnom prvenstvu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.